iPhone 6s Kopen

iphone versiesHet is alweer en enige tijd geleden dat Apple de iPhone 6 en 6 Plus heeft uitgebracht. Dit is zorgt ervoor dat de geruchtenstroom met betrekking tot de volgende generatie alweer langzaamaan op gang begint te komen. Er komen steeds meer specificaties en andere eigenschappen van de nieuwe iPhone, mogelijk iPhone 6s, online te staan.

De meeste geruchten met betrekking tot de iPhone 6s gaan over een innovatieve nieuwe functie, namelijk ‘Force Touch’. Dit systeem is voor het eerst te zien op de Apple Watch en het onderscheid een zachte tik en een harde tik op het beeldscherm. Omdat het een “s” jaar betreft bij de nieuwe iPhone wordt er verwacht dat het toestel qua uiterlijk nauwelijks veranderingen zal krijgen. Intern zal het toestel waarschijnlijk een nieuwe processor krijgen en meer RAM-geheugen. Daarnaast zou de iSight-camera van de iPhone 6s wederom aanzienlijk verbeterd worden. Het is niet duidelijk of Apple het aantal megapixels houdt op 8 of dat het zelfs een dubbele-lens aan de achterkant van de smartphone plaatst. Mogelijk komt Apple in het najaar met de iPhone 6s.

Los toestel of met abonnement

Zodra Apple de iPhone 6s aangekondigd heeft. Is het mogelijk om de iPhone 6s te kopen. De smartphone valt in het high-end segment en hierdoor is de prijs van het toestel enorm hoog. Vrijwel niemand heeft het bedrag op het prijskaartje zomaar even voorhanden en daarom kiezen de meeste mensen ervoor om de iPhone 6s te kopen met een toestel abonnement.

Voor degenen die het bedrag wel voorhanden hebben is het ook mogelijk om iPhone 6s los te kopen. Voor een los toestel dient men dan wel de verkoopadviesprijs te betalen. Naar alle waarschijnlijkheid zal iPhone 6s verkrijgbaar zijn vanaf 699 euro.

Met een toestel abonnement betaal je een x bedrag verspreid over een periode van 12 of 24 maand. In de meeste gevallen moet er bij de aanschaf een eenmalig bedrag voldaan worden en het restant zal maandelijks voldaan moeten worden.

iPhone 6s is op dit moment nog niet verkrijgbaar het is dus nog niet mogelijk om de smartphone te kopen!


Comments are closed.

Back to Top ↑