iPhone 6s los toestel

Wil je een iPhone 6s kopen zonder abonnement? Hier op de pagina vind je alle aanbieders van de iPhone 6s zonder abonnement. Over het algemeen koopt iedereen de smartphone in combinatie met een mobiel telefoon abonnement, maar dan zit je vaak wel vast aan een langdurig en extreem duur contract. Als je de iPhone 6s zonder abonnement koopt dan zit je niet vast aan een langdurig contract en heb je heel veel meer keuze vrijheid met betrekking tot het afsluiten van een mobiel telefoon abonnement.

Het kopen zonder mobiel abonnement van de iPhone 6s kan ook het gevolg zijn omdat je nog een lopend mobiel telefoon abonnement hebt, maar toch dit fantastische toestel van Apple tot je beschikking wilt hebben. De prijs van de iPhone 6s zonder mobiel telefoon abonnement is relatief hoog en lang niet iedereen is bij machten om het toestel los te kopen. De verkoopprijzen van de iPhone 6s zijn door Apple vastgesteld. De onderstaande prijzen hebben betrekking op de iPhone 6s:
• iPhone 6s 32GB € 699,- (inclusief BTW en wettelijke heffingen)
• iPhone 6s 64GB € 799,- (inclusief BTW en wettelijke heffingen)
• iPhone 6s 128GB € 899,- (inclusief BTW en wettelijke heffingen)

iPhone 6s zonder abonnement is simlockvrij

Koop je de iPhone 6s als los toestel dan is de smartphone geheel simlockvrij. Je kunt dus zelf bepalen bij welke telecom provider je een mobiel telefoon abonnement gaat afsluiten. De meeste mensen die de iPhone 6s zonder abonnement aanschaffen kiezen ervoor om een goedkoop sim only abonnement af te sluiten. Met een dergelijk abonnement besparen ze buitengewoon veel op de maandelijkse mobiele telefoon kosten. Het nadeel is wel dat je bovenstaand bedrag in één keer moet betalen.

iPhone 6s met abonnement

Als je de iPhone 6s met mobiel abonnement koopt hoef je het aanschafbedrag niet in één keer te betalen. Vrijwel alle telecomproviders bieden een toestel abonnement aan waarbij je maandelijks een x-bedrag betaalt voor de iPhone 6s en daarboven betaal je nog maandelijks de kosten voor het gebruik van het mobiele netwerk van de provider. Het is voor heel veel mensen veel lucratiever om de iPhone 6s met abonnement te kopen.


Comments are closed.

Back to Top ↑