Nieuws

Geplaatst op mei 27th, 2015 | door Iris van Vliet

0

12 megapixel iSight-camera met RFBW voor iPhone 6s

De geruchtenstroom met betrekking tot de iPhone 6s en iPhone 6s Plus nemen in vogelvlucht toe. Volgens de laatste geruchten krijgt de nieuwe generatie een betere iSight-camera. Het zou naar alle waarschijnlijkheid gaan om een 12 megapixelsensor van Sony die gebruik maakt van RGBW-technologie.

Het gerucht met betrekking tot de nieuwe en verbeterde camera komt van Japanse Media, meldt de Chinese website Feng.com. eerder werd er gesproken over de mogelijk komst van een dual-lens camera, maar dit lijkt nu van de baan te zijn. Met de nieuwe camerasensor van Sony kunnen er nog betere foto’s gemaakt worden, zelfs wanneer de lichtomstandigheden minimaal zijn. De RGBW-technologie zorgt hier voor.

In de huidige 8 megapixelsensor van de iPhone 6 en iPhone 6s, wordt er gebruik gemaakt van RGB-technologie. De letters RGB staan voor; Rood, Groen & Blauw. Bij de nieuwe technologie komt daar de letter W bij wat staat voor Wit. Dankzij deze toevoeging is het mogelijk om goede foto’s te schieten in slechte lichtomstandigheden.

Volgens de geruchten zou Apple al graag de RGBW-technologie al bij iPhone 6 en iPhone 6 Plus willen toepassen, maar het Amerikaanse bedrijf zag er van af omdat het niet voldeed aan de kwaliteitseisen van het elektronicaconcern.
Comments are closed.

Back to Top ↑