Nieuws

Geplaatst op juli 7th, 2015 | door Iris van Vliet

0

50 miljoen exemplaren iPhone 6s en iPhone 6s Plus over de toonbank

Nu de release van iPhone 6s en iPhone 6s voor de deur staat komen er ook steeds meer geruchten op basis van gelekte bestanden of inside informatie bij toeleveranciers van Apple. Op basis van de gegevens bij toeleveranciers stelt men nu dat Apple naar verwachting ruim 50 miljoen exemplaren van iPhone 6s en iPhone 6s Plus wil wegzetten aankomend najaar.

De eerste toeleveranciers zijn begonnen met het leveren van onderdelen van de aankomende generatie. Apple gaat de nieuwe toestellen mogelijk begin september onthullen tijdens een Keynote, althans dit meldt de Taiwanese website Digitimes op basis van informatie dat ze verkregen hebben via Foxconn en Pegatron.

Het aantal van 50 miljoen exemplaren voor het laatste kwartaal van 2015 moet voor Apple haalbaar zijn. Vorig jaar verkocht Apple in het laatste kwartaal ruim 74,5 miljoen iPhones. In heel 2014 verkocht Apple in totaal 192 miljoen smartphones en in 2015 verwacht men dat het Amerikaanse bedrijf tussen de 230 en 240 miljoen toestellen gaat verkopen.

De nieuwe iPhone is mogelijk vanaf 18 september middels een pre-order te bestellen in Nederland. De nieuwe toestellen worden uitgeleverd vanaf 25 september 2015, althans als we de geruchten moeten geloven met betrekking tot de release datum.
Comments are closed.

Back to Top ↑