Nieuws

Geplaatst op april 20th, 2015 | door Iris van Vliet

0

Aankomende iPhone komt in drie formaten

De eerste geruchten met betrekking tot de volgende generatie iPhones komen alweer de kop op steken. Het gerucht gaat dat Apple met drie nieuwe iPhones op de proppen komt in het aankomende najaar. Volgens de geruchten betreft het de iPhone 6s, iPhone 6s Plus en de iPhone 6c.

Eerder werd er gedacht dat Apple niet weer een ‘c’ variant op de markt zou gaan brengen, maar volgens Digitimes is Apple toch daadwerkelijk bezig met de opvolger van iPhone 5c. Daarnaast worden de huidige modellen vernieuwd.

De iPhone 6s en de andere twee toestellen zullen volgens de verwachtingen standaard geleverd worden met iOS 9. De displays van de nieuwe iPhones worden gefabriceerd door LG Display, Japans Display en Sharp. Ook zou Gorilla Glass zijn entree weer maken bij de iPhone 6s, dit lijkt een zinspeling op draadloos opladen. De iPhone 6s krijgt wederom een 4,7 inch display en iPhone 6s Plus een 5,5 inch display. De ‘c’ variant krijgt een A8-processor en de andere twee toestellen een A9-processor, beide chips zullen worden gefabriceerd door Samsung.

De iPhone 6s en 6s Plus krijgen ook een nieuwe technologische functie genaamd Force Touch. Deze functie maakt het mogelijk dat iPhone 6s het verschil herkent tussen een zachte en harde tik op het display. Force Touch is al geïntegreerd in de Apple Watch en de laatste reeks MacBooks.
Comments are closed.

Back to Top ↑