Nieuws no image

Geplaatst op mei 10th, 2016 | door Iris van Vliet

0

Refurbished iPhone 6

Overweeg je om een telefoonabonnement af te sluiten met een iPhone 6 of iPhone 6S, omdat je graag een iPhone 6 of iPhone 6S wilt en niet zoveel wilt betalen voor een toestel? Je kunt op dit moment ook een iPhone 6 en iPhone 6S goedkoop aanschaffen zonder dat je dit in combinatie doet van een abonnement. Dit doe je door een refurbished iPhone te kopen. Een refurbished iPhone is gewoon een losse iPhone waar je vervolgens een prepaidkaart of een simkaart met abonnement in kan stoppen.

Maar wat is een refurbished iPhone? Een refurbished iPhone is een tweedehands iPhone die volledig opgeknapt is. De telefoon is gereviseerd en nagekeken op gebreken en mankementen. De behuizing van de telefoon wordt vervangen waardoor de telefoon weer helemaal krasvrij is. Ook zitten er geen deuken of beschadigingen meer op de behuizing. Daarnaast wordt de hardware nagekeken en als het nodig is, wordt deze ook vervangen. Defecte of slecht werkende knoppen worden gelijk ook vervangen. Zelfs de batterij van de telefoon wordt vervangen. De iPhone gaat hierdoor weer net zolang mee als een nieuwe telefoon. Tot slot wordt de smartphone van binnen schoongemaakt en wordt de iPhone voorzien van de nieuwste IOS.

Een refurbished iPhone 6 of iPhone 6S bevat dezelfde specificaties als een nieuwe iPhone 6S en iPhone 6. De specificaties worden namelijk niet verandert bij het reviseren van de smartphone. De kleur en het opslaggeheugen blijft ook hetzelfde. Als de telefoon ingeleverd wordt de kleur goud en met een opslaggeheugen van 64GB, dan heeft de telefoon dit nadat die gereviseerd is ook nog steeds. De iPhone 6 en iPhone 6S zijn leverbaar in de kleuren goud, zilver en spacegray en met een opslaggeheugen van 16GB, 64GB en 128GB.
Comments are closed.

Back to Top ↑