Nieuws

Geplaatst op juni 17th, 2015 | door Iris van Vliet

0

Release nieuws: iPhone 6s komt in september

Het nieuwe paradepaardje van Apple ligt mogelijk eind september in de winkels. Het vorige model was tevens eind september in Nederland verkrijgbaar. Het gerucht met betrekking tot de release datum van iPhone 6s heeft mogelijk te maken met een release in onder andere Duitsland en Frankrijk.

Er is namelijk een bericht opgedoken in Duitsland waar in staat dat Vodafone de nieuwe toestellen vanaf 18 september in de voorverkoop aanbieden en vanaf 25 september daadwerkelijk gaat verkopen. Een anonieme bron binnen Vodafone heeft dit gemeld aan de website Teltarif. Het betreft een interne e-mail van Vodafone waarin de data vermeld staan.

Begin juni bereikte ons het bericht dat Apple in augustus of september drie nieuwe iPhones gaat presenteren. Het zou gaan om de opvolgers van iPhone 6 en iPhone 6 Plus en ook zou het Amerikaanse technologie bedrijf wederom een 4-inch smartphone lanceren onder de naam iPhone 6s. Dit bericht werd later min of meer ontkracht omdat de leverancier van de 4-inch beeldschermen pas begin januari de eerste levering kan leveren.
Comments are closed.

Back to Top ↑