Nieuws no image

Geplaatst op juni 20th, 2016 | door Iris van Vliet

0

Sim only abonnementen vergelijken

Sim only is een abonnement voor je telefoon. Dit abonnement houdt in dat je zelf een toestel koopt en vervolgens een simkaart krijgt opgestuurd. Voordat je een sim only abonnement neemt, moet je eerst zelf eens goed bedenken wat voor abonnement er bij je past. Hoeveel belminuten en sms’jes denk jij nodig te hebben? Ga je een smartphone kopen? Zo ja, wil je internet op deze smartphone of wil je je telefoon alleen maar gebruiken voor bellen en sms’en? Als je wel internet wil, moet je een abonnement nemen waarbij je ook een aantal MB’s hebt. hoeveel MB’s, dat ligt eraan hoeveel jij denkt nodig te hebben. Hoeveel ga jij internetten op je telefoon (zonder wifi)?

Om antwoord te krijgen op al deze vragen, is het misschien handig om sim only abonnementen met elkaar te vergelijken.

Voordelen van sim only abonnementen vergelijken

  • Het eerste voordeel van sim only vergelijken is dat je voor jezelf een goed overzicht hebt van alle sim only abonnementen. Wat het abonnement je zal bieden en wat het abonnement zal kosten en wat de voorwaarden zijn enzovoort.
  • Ten tweede kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Je hebt namelijk van tevoren zelf goed research gedaan en vervolgens een abonnement uitgezocht waarvan jij denkt dat deze bij je past. Zo niet heb je de mogelijkheid om, als de maand om is, je abonnement om te zetten in een ander abonnement. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat je dacht dat je veel minder ging bellen, en uiteindelijk dus meer belt. Hetzelfde kan natuurlijk andersom en dit kan ook met het aantal sms’jes gebeuren of met het aantal MB. Het kan zomaar zo zijn dat je teveel sms’jes hebt die je versturen mag per maand, of dat je te weinig MB’s hebt bij je abonnement.
  • Ten derde krijg je geen spijt van je uiteindelijke keuze. Je hebt namelijk zelf alles uitgezocht en vervolgens gekozen. Zoals er al gezegd werd, kan het zo zijn dat het tegenvalt, maar spijt zal je niet krijgen, omdat je dit probleem gewoon aan het eind van de maand kunt oplossen door je abonnement te veranderen.

Conclusie

Als je goed onderzoek doet voor jezelf, kom je niet voor verrassingen te staan. Als dit wel gebeurd is het heel makkelijk binnen een maand weer op te lossen. Het is fijn dat je de mogelijkheid hebt om te vergelijken, anders wordt de keuze zo lastig. Deze mogelijkheid maakt het allemaal een stuk makkelijker.
Comments are closed.

Back to Top ↑