iPhone 6s Release datum

We kunnen wel redelijk gokken wanneer iPhone 6s door Apple onthuld gaat worden. Net als de vorige generaties van de iPhone zal Apple iPhone 6s lanceren in september 2015. De afgelopen jaren heeft Apple altijd in het najaar zijn nieuwe smartphones gelanceerd en dit bevalt ontzettend goed, dus er is geen reden om aan te nemen dat Apple dit jaar de iPhone 6s vervroegd gaat gereleasen.

Als Apple kiest voor een release datum in september 2015 zal het toestel enkele weken na het Apple Event in Nederland verkrijgbaar zijn. Zoals gewoonlijk zal er dan een stormloop zijn en worden er duizenden pre-orders geplaatst om als eerste de nieuwe iPhone in het bezit te hebben. Elk jaar kun je de klok er gelijk op zetten dat wanneer Apple een nieuwe iPhone lanceert er Apple-fans voor de deur van een Apple Store gaan bivakkeren om als allereerste de iPhone te bemachtigen.

Naar verluid is Samsung op dit moment al bezig om de A9 processor van de iPhone 6s aan het produceren. Het is niet de eerste keer dat Samsung de processor van de iPhone produceert, ook bij iPhone 6 heeft Samsung geholpen met de productie van de A8 processor. Wil je op de hoogte blijven van de iPhone 6s release datum? Houd het nieuws rondom de iPhone 6s hier op de website in de gaten of schrijf je in voor de iPhone 6s nieuwsbrief.


Comments are closed.

Back to Top ↑