iPhone 6s Review

De onderstaande review bewust nog niet op de werkelijkheid. Apple heeft de iPhone 6s nog niet officieel gereleased en wij hebben het toestel daardoor nog niet uitgebreid kunnen testen. De onderstaande iPhone 6s review heeft betrekking op enkele geruchten. Zodra Apple de iPhone 6s heeft onthuld en wij hebben het toestel uitgebreid getest lees je hier de echte review.

De iPhone 6s zal waarschijnlijk voorzien worden van een krachtige processor, vernieuwde iSight camera, Force Touch en verbeterde Touch ID. Met deze functies en hardware is de iPhone 6s de beste smartphone die je op het moment kunt kopen. In deze uitgebreide review lees je alles over de iPhone 6s en aan het einde van de review weet je exact waartoe de iPhone 6s allemaal tot in staat is.

Apple heeft het dit jaar wederom voor elkaar gekregen dat alle aandacht uit is gegaan naar de release van de iPhone. Zonder dat Apple zelf van zich heeft laten horen verscheen in de aanloop al het een en ander online over de iPhone 6s. We kunnen wel stellen dat de gerucht een groot deel van de waarheid vertelden. De iPhone 6s is de smartphone die je moet hebben als je alleen maar genoegen neemt met het beste van het best. Deze iPhone is ideaal om er iPhone Casino mee te spelen.

Design

Aan het design heeft Apple niets verandert. Dit was te verwachten met een s-jaar in het verschiet. De iPhone 6s heeft net als zijn voorganger een 4,7-inch display en afgeronde randen. Aan het design is nauwelijks iets verandert, maar Apple heeft wel een nieuwe kleur toegevoegd aan het assortiment. Naast de standaard kleuren: Space Grey, Silver en Gold is de iPhone 6s ook verkrijgbaar in Rosé Gold.

Nieuwe processor

Intern is het één en ander wel verandert. De iPhone 6s heeft een nieuwe processor, namelijk een A9-chip in combinatie met een M9-coprocessor. Deze processor is buitengewoon krachtig en ook nog eens energiezuinig. Het werkgeheugen van de iPhone 6s is verdubbeld en daardoor werkt de iPhone 6s nog sneller als voorheen.

12 megapixel iSight camera

Aan de achterkant van de iPhone 6s is een nieuwe camera te bewonderen. Apple heeft voor het eerst sinds de release van de iPhone 4s in 2011 het aantal megapixels verhoogt. De iSight camera van de iPhone 6s heeft geen 8 maar 12 megapixels. De camerasensor is geproduceerd door Sony en beschikt over RGBW-technologie waardoor je ook prachtige foto’s kunt schieten bij weinig licht.

Force Touch

iPhone 6s is uitgerust met Force Touch. Deze nieuwe technologie heeft Apple het afgelopen jaar bij meerdere apparaten gebruikt en nu dus ook bij iPhone 6s. Force Touch voelt of je tikt of drukt op het beeldscherm, hierdoor is een hele andere beleving waar te nemen met de iPhone 6s. Met Force Touch krijg je ook toegang tot nieuwe functies.

Onze mening

Wij vinden dat Apple wederom een fantastisch toestel op de markt heeft gebracht. Er zijn veel nieuwe technologieën gebruikt of bestaande technologieën zijn verbeterd. Het uiterlijk van de smartphone is net als zijn voorganger prachtig en uitermate stijlvol. De nieuwe kleur die Apple heeft toegevoegd aan het assortiment zal naar onze mening vooral bij de vrouwelijke fans aanslaan. De iPhone 6s is de must have onder de smartphones.


Comments are closed.

Back to Top ↑